20 de tipuri de barbă pentru un bărbat modern

Proaspat barbierit

 

Această opțiune este susținută de faptul că majoritatea fetelor preferă bărbații cu bărbierit curat. Și barba trebuie îngrijită cu atenție. Chiar ai timp pentru asta? Prin urmare, primul tip de barbă este absența sa. 

Peri scurți

Este suficient să nu te rade două sau trei zile. Dacă doriți ca părul ușor nebărbierit să devină stilul dvs. de semnătură, cumpărați un tundător și tundeți în permanență părul nou. Abia atunci părul va arăta îngrijit. Și încă un sfat: îndepărtați complet părul care crește sub mărul lui Adam pentru a arăta elegant.

Peri medii

Încă câteva zile, iar fața ta va avea miriște de lungime medie de 3-5 mm. Este foarte important ca ea să nu arate ca și cum ai fi trecut de o săptămână. Amintiți-vă că obrajii (dacă există și păr) trebuie întotdeauna bărbierit curat cel puțin parțial. În caz contrar, sexualitatea se transformă în slăbiciune.

Peri lungi

 

Peri lungi de 6-7 mm. Aceasta nu mai este doar nebărbierită, ci o barbă aproape cu toții. Prin urmare, îngrijirea ei este mult mai dificilă decât cele anterioare. Tunderea vine din nou în ajutor: tăiați miriștea la fiecare câteva zile și totul va fi bine. De asemenea, îndepărtăm complet părul care crește deasupra treimii inferioare a feței și care urcă pe mărul lui Adam.

Barba clasică

O barbă perfectă în sens clasic. Este nevoie de mult timp și răbdare pentru a crește o astfel de barbă. Este mai bine să plecați în vacanță cu totul pentru a nu speria prietenii sau colegii cu aspectul vostru ciudat (mai ales dacă ați fost întotdeauna ras curat).

Când părul crește la lungimea dorită (după 4-5 săptămâni), este timpul să dai bărbii forma corectă și frumoasă. Cel mai bine este să apelați la un profesionist și să vă înscrieți la un frizerie bun. Stăpânul va ține cont de toate dorințele voastre – iar barba perfectă este gata!

Furcă franceză

Barba clasică, dar cu o întorsătură: partea inferioară are forma unei furci franceze cu doi dinți. De aici și numele.

Coadă de rață

O altă variantă a barbei clasice. După cum probabil ați ghicit, și-a primit numele datorită faptului că partea inferioară arată ca o coadă de rață. Astăzi este un tip de barbă foarte, foarte popular.

Barba rotundă

O versiune simplificată a bărbii clasice cu o formă bine rotunjită. Principalul plus este că o astfel de barbă nu necesită îngrijire complexă: părul își păstrează forma rotundă destul de mult timp și rămâne îngrijit.

Cioc

Barbă mică care începe sub buza inferioară și se întinde pe toată lățimea bărbie. Arată demonic, mai ales atunci când este combinat cu perle de ras.

Barba de la Hollywood

Această barbă a fost bine publicizată de vedetele de la Hollywood. Barba acoperă maxilarul inferior și bărbia și este în mod necesar conectată la mustață.

Poate unul dintre cele mai atractive tipuri de barbă pentru femei. Desigur, dacă doriți să arătați ca o vedetă de la Hollywood, trebuie să vă monitorizați cu atenție barba și să mergeți la coafor la timp.

 

Napoleon al III-lea

O barba cu care cu siguranta nu vei trece neobservata. Această combinație minunată de mustață și barbă îi datorăm împăratului Franței Charles Louis Napoleon Bonaparte: el a introdus moda unei vegetații atât de originale.

Van Dyck

Stilul pentru barbă poartă numele portretistului flamand Anthony van Dyck. Este o combinație simplă de barbă ascuțită și mustață subțire.

Liniile bărbii și mustății trebuie să fie clare, drepte și îngrijite. Păstrarea unei vegetații în stil Van Dyke nu este ușoară, dar merită.

Ancora marină

Barba curge de-a lungul liniei maxilarului și se alătură într-o mică bandă sub buza inferioară. Obrajii și tâmplele trebuie bărbierite cu grijă.

Balbo

Un tip foarte neobișnuit de barbă a fost numit după liderul militar și politic italian al secolului trecut, Italo Balbo.

Este o barbă largă cu „fragmente” bine rase pe ambele părți și cu o bază sub buza inferioară. De asemenea, trebuie să păstrați o mustață îngrijită.

Rezervoare largi

Un stil pentru cei cărora le plac perdele lungi și groase. Barbia rămâne întotdeauna curată, dar ce să faci cu mustața (să te razi sau să nu te razi?) – decide singur.

Este important ca marginea inferioară a peretelor să fie în linie cu partea inferioară a bărbiei.

Rezervoare late topite

O versiune mai elegantă și mai modestă a stilului anterior. Perdele nu sunt la fel de groase și se termină cam la mijlocul bărbiei. Folosiți un aparat de tuns pentru a vă menține perciunile în formă. Barbia, la randul ei, trebuie sa fie perfect ras.

Verdi

Un look cool și cu adevărat elegant pentru un bărbat căruia îi place să atragă atenția. Verdi este o barbă rotunjită, cu obraji parțial bărbieriti și o mustață luxuriantă.

Mustața se extinde dincolo de colțurile gurii cu cel mult 1,5 centimetri, iar lungimea bărbii nu depășește 10 centimetri (măsurată de la buza inferioară). Nu uitați: mustața trebuie să fie perfectă! Bine îngrijit și bine îngrijit.

Stilul și-a luat numele în onoarea lui Giuseppe Fortunino Francesco Verdi, marele compozitor italian.

Garibaldi

O barbă largă și stufoasă care se potrivește cu o mustață îngrijită. Cazul în care barba poate fi puțin dezordonată și neglijentă. Creșteți barba până la 10-15 centimetri și apoi rotunjiți ușor baza.

Bătrân olandez

Barba mare și pufoasă de la vechea școală. Stilul se caracterizează prin absența unei mustăți și a unei zone ras sub buza inferioară, iar baza barbei este de formă pătrată.

Eric Bandholz

O barbă groasă și lungă, o mustață groasă și lungă – acesta este stilul Bandholz. Tot ce trebuie să faceți este să nu vă radeți. Nu te rade foarte mult, foarte, foarte mult timp. Și doar uneori pentru a tăia puțin barba și mustața, astfel încât să fie drăguțe și îngrijite.

Stilul poartă numele lui Erik Bandholz, care a renunțat la slujbă într-o zi, deoarece conducerea i-a interzis să-și crească barba lungă. Astăzi Eric este proprietarul Beardbrand, o companie mondială de cosmetice pentru bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *