Alegerea cosmeticelor – măști de față eficiente

Ce fel de măști ar trebui să folosești și ce produse sunt potrivite pentru îngrijirea post-salon? Cosmetologul recomandă produsele brandurilor tale preferate.

Masca revitalizantă 5G, Amenitate

Masca conține aminoacizi, vitamina A, acid hialuronic, colagen. Este compusă din cinci tipuri de peptide care stimulează producerea propriului colagen, astfel încât instrumentul hidratează pielea și o strânge. Este convenabil de folosit înainte de un eveniment important: las-o pe față timp de 15 minute și apoi fă mișcări de masaj pentru a ajuta agentul să se înmoaie. Rezultatul este un aspect proaspăt și un ten sănătos. Masca poate fi lăsată pe timp de noapte, iar dimineața vei arăta odihnită.

Primul pachet de reînnoire, Valmont

În exterior, arată ca o pastă albă, inodoră. Dioxidul de titan din compoziție, restabilește echilibrul lipidic, iar ureea reține umiditatea. Masca se răcește și intinde  pielea. Există două moduri de utilizare: o poți aplica timp de 20 de minute sau poți lăsa un strat subțire peste noapte. Masca hidratează pielea și îmbunătățește aspectul tenului. Poate fi luată chiar și în vacanță: calmează pielea după o zi de stat la soare.

Masca de regenerarea a colagenului, Valmont

Se recomandă, în special, ca această mască să fie folosită vara, deoarece elimină roșeața provocată de arsurile solare. Aplică timp de 20-30 de minute. După aceea, folosește fiolele post-colagen care, de asemenea, sunt incluse în pachet. Compoziția colagenului natural restabilește elasticitatea pielii și netezește ridurile.

Masca La Mente

Odată la fiecare cinci zile, utilizează această mască pe tenul curat. Compoziția conține extract de placentă și  vitamina C. Datorită acestor componente, masca albește pielea, dar este de asemenea potrivită pentru recuperarea expresă. Alte componente ale măștii sunt următoarele: colagen, acid hialuronic, extract de sake, ulei de avocado. După  procedurile hardware de la salon, se recomandă utilizarea măștii acasă, pentru a hidrata pielea și pentru a menține rezultatul tehnicii de la salon.

Masca cremă Anne Semonin de regenerare

Această mască este recomandabilă persoanelor cu probleme ale piele. Printre componentele sale, se găsesc: lut alb, vitamina E, extract de alge (hidratează și hrănește pielea). Masca cremă Anne Semonin este un  remediu universal. Se poate aplica timp de 10 minute și apoi eliminată sau poate fi lăsată peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *