Apple Music on Echo speakers

IT

În timp ce de data aceasta, fanii Apple Music s-au fost plâns de faptul că nu vor primi HomePod la timp pentru Crăciun, există mult mai multe noutăți în acest an, care încântă. Potrivit Statelor Unite ale Americii, dispozitivele Echo vor primi asistență Apple Music începând cu săptămâna 17 decembrie, devenind primul difuzor inteligent care sprijină pe deplin serviciul de streaming muzical.

Deoarece nu există o rată Echo specială – serviciul va costa încă 10 dolari pe lună sau 99 dolari pe an. Acesta are un preț mult mai bun pentru abonații actuali ai Apple Music. Acum nu trebuie să mai cumperi un HomePod sau să utilizezi o soluție clară pentru AirPlay, pentru a adăuga playlisturile Apple Music, prin intermediul unui difuzor inteligent.

USA Today spune că vei putea să faci din Apple Music, serviciul muzical implicit și acesta va suporta toate funcțiile : Beats 1, playlists și, bineînțeles, melodii, albume și cereri de artiști. Amazon VP Dave Limp a declarat publicației că suportul Apple Music „a fost unul dintre cele mai solicitate pentru caracteristici în ultimii trei sau patru ani”. USA Today spune că serviciul va funcționa cu toate dispozitivele Echo , inclusiv Spot și Show, care vor afișa coperta pe ecrane, dar nu și versurile melodiilor.

O mulțime de oameni se vor bucura să-și asculte melodiile preferate prin intermediul Apple Music pe punctele low-fi din dormitor. Suportul Apple va fi lansat la dispozitivele Echo în săptămâna 17 decembrie.

De ce contează asta? Apple Music are unul dintre cele mai adânci cataloage de muzică, iar suportul pentru bibliotecile iTunes îl face să fie o necesitate printre utilizatorii Apple. Prin aducerea serviciului la difuzoarele Echo, Apple recunoaște în sfârșit, că oamenii nu doresc neapărat un sunet de înaltă fidelitate atunci când ascultă muzică în bucătăria lor. Doar vor să audă melodiile preferate. Și în curând vor reuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *