Cele mai proaste glume

Glumele sunt ca orice alt lucru – si bune, si proaste! Sunt extrem de variate și pot fi despre orice, incepand de la bancuri cu blonde, moldoveni, etc., pana la bancuri cu pisici, caini și… Alinuta :)! Insa, nu toate sunt intotdeauna reusite iar oamenii nu gusta glumele proaste. Am făcut o mica selectie cu cele mai proaste glume inventate vreodata si puteti sa va faceti o idee despre ce bancuri sa NU împartasiti decat cu prietenii apropiaai – daca tineti neaparat!

Cele mai proaste glume despre oameni urati din familie

  • Fratele tau este așa de urat încat pana si lacrimile vor sa-i ocoleasca fata!
  • Mama ta este atat de urata incat atunci cand intra într-o banca, se opresc camerele de supraveghere!
  • Sora ta este atat de urata, încat i-ar trebui cel putin trei operatii estetice, ca sa arate ca o femeie!

Iar lista poate continua. Poate cei apropiati le-ar putea gusta, insa este de preferat să le evitati in public, fata de oameni mai putin cunoscuti care nu cred că le vor gasi chiar atat de amuzante!

Cele mai proaste glume seci

Bancurile seci sunt stiute ca fiind scurte și, multe dintre ele nu reusesc sa „ fure ” nici macar un zambet atunci cand sunt spuse. Iata cateva exemple:

  • Ieri am luat o haina de blana pentru nevasta-mea. Bun schimb am facut!

  S-ar putea ca multe dintre femei – sotii, mame, iubite, sa nu aprecieze acest mic banc sec. Dacă totusi tineti neaparat sa il impartasiti cu femeia de langa voi, sper sa o faceti macar sa zambeasca!

  • Culmea elevilor romani: cred tot ceea ce li se preda la scoala, mai putin gramatica!

Acest banc este mai mult de „ rasu-plansu ” pentru ca are oarece substanta, pentru cine il întelege. Cu toate astea totusi, face parte din lista celor mai proaste glume nascocite vreodata!

  •   Draga femeie, daca sotul nu-ti daruiește nimic, isi arunca ciorapii pe unde apuca, sta în fata televizorului cu berea în mana si nu face nimic, inseamna ca tu esti Unica cu care se simte intr-adevar bine!

Dacă sunteti, de exemplu, la primele intalniri cu o femeie si vreti sa-i aratati cat de amuzanti sunteti, ar fi bine sa nu scoateti aceasta gluma din „ maneca ”! Puteti risca sa terminati intalnirea, singuri!

Cele mai proaste glume misogine

Cu siguranța, unele dintre cele mai proaste glume care exista, sunt cele misogine. De obicei sunt indreptate asupra sexului feminin si nu provoaca neaparat amuzament! Am ales cateva astfel de exemple:

  • – Care este diferenta dintre o femeie si o femela hipopotam?

– Una are gura mare si un fund enorm, iar cealalta traieste in apa.

Acest tip de banc este nu numai una dintre cele mai proaste glume la adresa femeilor, ci chiar poate rani sentimentele cuiva!

  • – Care este diferenta dintre o femeie si o baterie?

– Bateria are si o parte pozitiva…

 Zero rasete si aprecieri! Garantat!

  • Cand stii ca o femeie va spune ceva interesant?

Cand incepe cu fraza „ Un barbat mi-a spus odata… ”.

  • – Dragul meu, la ce te gandesti?

– La nimic.

– Si eu tot la nimic.

– Tie ti-e mai usor. Tu n-ai creier!

Aceasta ultima gluma din categoria de glume misogine, este de departe una dintre cele mai proaste glume inventate vreodata!

 Lista cuprinde doar o mica parte dintre cele mai proaste glume inventate de-a lungul timpului, insa probabil ajuta pentru a va gandi, inainte sa le spuneți, daca nu cumva mai degraba vor jigni persoanele din jur, decat sa le amuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *