Cumpărături în Veneția: Orașul plutitor

Atunci când decid unde să cumpere în Italia, majoritatea oamenilor aleg Roma și Milano, lăsând orașe nu mai puțin atractive, cu un milion de oportunități de cumpărături.

Deci, o excursie la Veneția vă va permite nu numai să vă bucurați de împrejurimi și să simțiți magia acestui oraș, ci și să vă întoarceți acasă cu un munte de cumpărături.

Veneția este un oraș care se îndrăgostește la prima vedere

A merge la Veneția doar pentru a face cumpărături este culmea egoismului. Odată ajuns în partea veche a orașului, vizitatorii sunt scufundați într-o atmosferă uimitoare creată de frumusețea vrăjitoare a monumentelor arhitecturale antice, canalelor, podurilor și piețelor. Destul de neobișnuit pentru locuitorii megalopolurilor va fi faptul că la Veneția nu veți găsi transport terestru – mișcarea aici este efectuată de apă. Călătorind prin oraș cu bărci, bărci cu motor și gondole, însoțit de italieni prietenoși la cârmă, are cu siguranță propriul său farmec.

Cunoașterea Veneției nu trebuie făcută niciodată în grabă. Totul în acest oraș, care te învelește instantaneu cu confortul și căldura, dispune să meargă pe stradă pentru o lungă perioadă de timp, uitându-se la clădirile din drum și să se uite periodic la cafenele, savurând cafea aromată și respirând frumusețea din jur.

Impresionați de luxul Veneției, nu uitați să vă opriți la magazinele și galeriile locale pentru ceva care vă va aminti de timpul petrecut în fabulosul oraș Italia. Galeriile oferă vizitatorilor produse interesante, artă și decor, care vor fi cadoul perfect pentru prieteni și familie.

Buticuri și puncte de vânzare în Veneția: De unde să cumpărați haine de designer

Dacă doriți să vă completați garderoba cu lucruri interesante de la mărci populare, ar trebui să mergeți în suburbiile Veneției. Aici puteți vizita un număr mare de magazine cu îmbrăcăminte de marcă de cea mai bună calitate.

Dacă doriți să faceți cumpărături în Veneția, ceea ce va duce la un număr mare de lucruri ieftine, ar trebui să mergeți la punctele de vânzare.

Tendințele și noile tendințe ale modei nu joacă niciun rol pentru tine? Atunci prizele sunt exact ceea ce aveți nevoie. De exemplu, puteți vizita Veneto, care este un complex mare de magazine care vând haine, încălțăminte și accesorii din colecțiile anterioare. Aici clienții pot găsi modele de la mărci precum Dolce & Gabbana, Prada, Jimmy Choo, Emilio Pucci, Gucci, Miu Miu, Valentino. Este demn de remarcat faptul că costul lucrurilor în puncte de vânzare a fost redus semnificativ, cu toate acestea, vizitatorii magazinelor de acest format vor întâmpina anumite dificultăți. De exemplu, nu va fi ușor să găsiți lucruri în mărimea dvs. Acest lucru se datorează faptului că punctele de vânzare includ bunuri care nu au fost vândute în buticuri, aproximativ vorbind, acestea oferă să cumpere resturile colecțiilor.

Un alt loc demn de văzut este Donatello. Acesta este un stoc imens în Mestre, unde sunt prezentate produse de la renumiți designeri italieni. Printre bunuri, clienții vor găsi cu siguranță ceea ce le place să guste în ceea ce privește costul și caracteristicile externe.

Valecenter este un mare centru comercial care a reușit să câștige dragostea atât a indigenilor, cât și a turiștilor într-un timp scurt. Nu puteți găsi modele de marcă aici, deoarece prețurile variază de la scăzut la mediu. În același timp, sortimentul disponibil aici este destul de mare și puteți găsi cu ușurință articole interesante de îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de corp, precum și accesorii.

Mestre este renumit pentru prezența micilor magazine de suveniruri de unde puteți cumpăra articole din piele de calitate excelentă și lucrate manual. Desigur, prețul unor astfel de produse este exorbitant, dar astfel de produse sunt unice în ceea ce privește performanța lor și nu puteți găsi produse similare în niciun oraș din lume.

În Veneția, nu veți găsi galerii lungi cu un sortiment imens, ca, de exemplu, în Milano, dar orașul oferă o mulțime de oportunități pentru a vă satisface dorințele de cumpărături. Există magazine în oraș care oferă o mare varietate de produse, dar când vine vorba de haine la modă, principala concentrare a acestor puncte de desfacere se află în spatele Piazza San Marco.

Aici începe Calle Seconda de l’ascension, unde sunt colectate buticurile de elită din Veneția. Odată ajuns pe această stradă, vizitatorii vor observa imediat particularitatea magazinelor locale: ocupă mai multe etaje, deoarece nu există nicio modalitate de a „întinde” incinta din cauza lipsei de spațiu.

Nu uitați de suveniruri

Turiștii se pot pierde cu ușurință în abundența magazinelor și a bunurilor interesante. Cumpărăturile din Veneția vă vor permite nu numai să vă actualizați garderoba, ci și să achiziționați niște aparate destul de interesante care vă pot decora casa și deveni o opțiune excelentă de cadou.

Artizanatul este dezvoltat pe scară largă în oraș, datorită căruia puteți găsi bunuri cu adevărat incredibile, create de mâini umane, pe rafturi. Pe lângă produsele din piele naturală, Veneția este renumită pentru producția de dantelă rafinată, precum și pentru măștile de carnaval, pentru fabricarea cărora se utilizează piele sau hârtie machiată.

Sticla de Murano, care este produsă pe insula Murano de mulți ani, merită o atenție specială. Costul relativ ridicat este motivul unui număr mare de falsuri de sticlă de Murano, prin urmare, pentru a cumpăra un produs de înaltă calitate, trebuie să contactați vânzători serioși cu o reputație curată.

Călătorirea într-o țară străină este întotdeauna interesantă, dar există întotdeauna riscuri. Poate, din cauza lipsei de conștientizare, nu va fi posibil să vedeți toate obiectivele și să cumpărați ceea ce doriți în timpul primei călătorii. Prin urmare, este recomandabil să începeți să vă înarmați cu informații utile, precum și să vă consultați cu cei care au avut deja norocul să viziteze Veneția. Citiți recenzii despre cumpărături în Veneția, în care turiștii vor împărtăși cu siguranță sfaturi și impresii despre șederea lor în Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *