Difuzoare Bluetooth JBL

IT

În timpul testelor, s-a constatat durata lungă de viață a bateriei, protecția împotriva stropirii cu apă și un sunet puternic. Echipamentul bun, cu două porturi de încărcare și o funcție de difuzor, completează impresia generală pozitivă. Cu toate acestea, costul ar putea fi mai mic. 125x285x130 mm și aproximativ 2 kilograme greutate – la prima vedere, JBL Xtreme arată ca o sticlă fără cap de doi litri. Dispozitivul rotund oferă spațiu suficient pentru a acomoda membranele mari și, prin urmare, asigură completitudinea sunetului.

Mai ales basul vine dintr-o coloană JBL foarte puternică. În acest fel, astfel de mici modele ca Libratone Too, nu se pot potrivi. Cu toate acestea, la frecvențe deosebit de joase și niveluri ridicate de volum, JBL Xtreme începe să tuneze puțin. La redarea frecvențelor medii și înalte, această coloană Bluetooth nu prezintă niciun fel de deficiențe deosebite.

În general, deși sunetul nu se apropie de vreun lider bine echilibrat, acesta poate fi cu siguranță atribuit unui nivel semnificativ mai mare decât media. Datorită puternicului bas, JBL Xtreme este excelent pentru petreceri. Este, mai ales cool: deține două difuzoare, pe care le poate combina pentru a obține sunet stereo.

Gestionarea JBL Xtreme este evident simplă: prin apăsarea unui buton, conectezi coloana Bluetooth 4.1 la telefonul smartphone, tableta etc. Poți conecta simultan până la trei dispozitive pentru a reda muzică.

Alternativ, este disponibilă o intrare AUX pentru utilizare. În plus, coloana poate executa funcția de alimentare și poate încărca simultan două dispozitive cu un curent de 5 W fiecare (curent 1 A) sau unul de 10 W (curent 2 A). Toate interfețele sunt sub un strat de material impermeabil și poți ajunge la ele printr-un fermoar din cauciuc. Deși acest lucru prezintă unele dificultăți, coloana este întotdeauna protejată împotriva stropirii cu apă.

Durata de viață a bateriei este considerabilă, acestea având  o baterie cu o capacitate de 10.000 mAh. În timpul testelor cu redare muzicală pură, JBL Xtreme a reușit să reziste mai mult de 17 ore și doar Libratone Too este inferior în acest indicator (aproximativ 20 de ore de lucru pe o singură încărcare).

Pentru durata procesului de încărcare, dimpotrivă, JBL este liderul necontestat: în timp ce acest model va fi complet încărcat după aproximativ trei ore, Libratone va avea nevoie de aproape două ori mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *