DJI Osmo Pocket – micul criminal al camerelor sport

IT

Înainte de lansare, aproape toate detaliile cheie despre noul produs DJI, au fost scoase din rețea, ceea ce i-a enervat,  atât pe producătorii de stabilizatori pentru smartphone-uri, cât și companii precum GoPro, care produc camere de sport. Osmo Pocket este cea mai mică cameră foto pe un stabilizator mecanic cu 3 axe de la DJI.

DJI notează că, pentru a crea cel mai mic stabilizator cu 3 axe din istoria sa, inginerii au dezvoltat un proces de fabricație pentru echipamentele micro. O platformă miniaturală pentru stabilizarea mecanică și un motor fără perie, oferă un control precis al camerei. Iar operarea cea mai silențioasă a lui Osmo este asigurată de un sistem de răcire pasiv, fără ventilator, care distribuie uniform căldura pe suport, mărind durata de viață și performanța dispozitivului.

Să începem cu principalele caracteristici. Cu dimensiuni 121,9 x 36,9 x 28,6 mm și o greutate de 116 grame, dispozitivul poate furniza obiectiv  un unghi de vizualizare de 80 de grade, 12 Mn CMOS senzor de dimensiune 1 / 2.3 „cu înregistrarea pe cartela de memorie în video, de până la 3840 × 2160 la 60 cadre / sec. (flux video – H.264, 100 Mbit / s),  fotografii în format JPEG și formate DNG, înregistrare audio în format AAC 48 kHz. Bateria litiu polimer la 6738 W / h, prevede până la 140 de minute de lucru, iar o încărcare completă este finalizată în 73 de minute. De asemenea, există un ecran tactil încorporat și câteva butoane de control fizic.

Dar la fel de importante sunt și caracteristicile software ale lui Osmo Pocket. De exemplu, funcția FPV permite obținerea unei secvențe video mai subiective. Sau tehnologia intelectuală ActiveTrack, care permite utilizatorului să selecteze un obiect pe ecran, pentru a urmări automat camera (în modul autoportret, activarea urmăririi feței, este activată astfel încât utilizatorul să rămână în cadru).

Panorama 3 × 3 creează automat nouă fotografii consecutive și le amplasează într-un cadru panoramic. „Dynamic time-lapse” îți permite să transmiți în câteva secunde, ceea ce se întâmplă în câteva ore, întărind efectul mișcărilor netede ale camerei. În cele din urmă, modul de fotografiere de noapte, face posibilă obținerea celei mai exacte imagini în timpul expunerii, timp de 2-3 secunde, datorită stabilizării eficiente.

În plus, față de dispozitivul în sine, trebuie spus despre numărul de accesorii pentru el. Acesta are o husă obișnuită, un încărcător pentru baterie, o carcasă rezistentă la apă și un modul wireless (pentru conectarea la un smartphone prin Wi-Fi și Bluetooth), precum și o rotiță pentru a putea fi  reglat mai convenabil, înclinat, având o montare autoadezivă pentru plasarea pe sticlă. De asemenea mai are în dotarea sa, un  adaptor 3,5 pentru un microfon extern și adaptoare de tip Lightning sau USB-C, pentru conectarea directă a telefoanelor inteligente. De asemenea, mai dispune de un set de filtre cu densitate neutră pentru reglarea fluxului de lumină și un singur monopod cu butoane suplimentare și montare pentru alte accesorii posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *