Hanorace pentru femei, bărbați și copii la modă în acest sezon

Călduroase, confortabile, originale – toate acestea sunt hanorace pentru dame și bărbați la modă în 2022. În fiecare an, au început să fie văzute din ce în ce mai mult la prezentările de modă, iar acum popularitatea lor, se pare, a atins punctul culminant.

Practic, 2022 a fost declarat tacit, anul practic și al confortului în lumea modei, cu hanorace. Și nicio jachetă sau cardigan nu se poate compara cu hanoracele practice. Acestea sunt bluze largi, adesea supradimensionate, care se poartă afară. De regulă, pentru coaserea lor se folosește material dintr-un amestec de bumbac, fibre tricotate și sintetice.

Anterior, hanoracele pentru fete și băieți erau produse într-un stil exclusiv sportiv, dar acum pot fi aplicate în siguranță pentru orice imagine. Acestea sunt bluze fără fermoar, cu buzunar cangur încăpător pe burtă și manșete strânse pe mâneci și de asemenea, cu glugă.

Printre tendințele modei din 2022, există o noutate precum hanoracele pentru femei și bărbați fără glugă. Par mai puțin sportive, așa că designerii le folosesc adesea în colecțiile lor pentru a crea look-uri casual și chiar de seară.

Hanorace călduroase la modă în 2022

De regulă, un hanorac este decorat cu șireturi și benzi elastice. Poate că aceasta este cea mai populară opțiune. Imaginile în care sunt prezentate hanoracele, arată foarte interesante și îndrăznețe.

La spectacolele de modă, designerii prezintă noi soluții în domeniul modei masculine. Prin adaptarea unora dintre hanorace la stilul lor, bărbații au posibilitatea de a-și sublinia individualitatea și carisma. În ceea ce priveşte culorile hanoracelor, la modă sunt nuanţele complexe.

Pot fi culori calme de măsliniu, pudră, aqua. Sau exact opusul, nuanțe acide. Fuchsia, lămâie strălucitoare, ultraviolet, care sunt ideale. Pe hanorace, anul acesta ar trebui evitate imprimeurile mici sub formă de flori, mazăre sau abstractizate.

Deoarece stilul este  baggy, atunci desenul ar trebui să fie mare.

Hanorace pentru copii

Din ce în ce mai mult, copiii preferă hanoracele atunci când aleg haine pentru iarnă și toamnă. Au avantaje semnificative față de puloverele tradiționale. În plus, designerii oferă opțiuni de design incredibil de interesante, originale, care atrag copiii către acest articol de garderobă.

Sunt disponibile in diverse configuraţii, cu fermoare, cu glugă, fara glugă etc. Acest lucru îţi permite sa faci cea mai optimă alegere pentru copilul tău. Hanoracul este un articol de garderobă pentru toate anotimpurile.

Modelele de hanorace pentru copii sunt croite din țesătură groasă și au mâneci lungi. Dacă vorbim despre avantaje, atunci aici este deosebit de important să subliniem că există diferite tipuri de hanorace pentru copii.

All-sezonality. Un hanorac pentru copii poate acționa ca o piesă de îmbrăcăminte pe care copilul o poate purta pe sub jachetă iarna. De asemenea, un hanorac poate fi util vara, în serile mai răcoroase.

Protecţie. Hanoracul protejează de frig, vânt și zăpadă. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele cu glugă. Daca nu ai la îndemână o umbrela sau o jacheta cu gluga, hanoracul va proteja copilul care merge sau vine de la scoală sau grădiniță.

Nivel ridicat de confort. Datorită materialelor folosite, modelele de hanorace copii oferă o senzație plăcută de confort.

Versatilitate. Hanoracele sunt cusute într-o mare varietate de modele, ceea ce le permite să fie folosite pentru orice anotimp și pentru participarea la diverse evenimente.

Un copil poate merge la școală, la grădiniță sau la activități extrașcolare în astfel de haine.

Atractivitate externă. Principalul motiv pentru respingerea puloverelor tradiționale și a bluzelor clasice în rândul copiilor, este tocmai atractivitatea externă a hanoracului.

O varietate de culori și modele le permite copiilor să aleagă cele mai frumoase hanorace pentru copii care li se potrivesc. Hanoracele sunt suficient de călduroase pentru a menține corpul copilului cald și pentru a-i oferi confort și libertate de mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *