Insulele Maldive – Weekend la plajă într-un loc liniștit

Maldive sau Republica Maldive, este o țară insulară din Asia de Sud, situată pe 26 de atoluri, care includ mai mult de o mie de insule. Maldive este în mod tradițional considerată o destinație de plajă pentru turiști. Apele turcoaz ale Oceanului Indian, nisip alb curat; hoteluri insulare izolate care păstrează prospețimea și puritatea naturală; bungalouri frumoase, confortabile pe plajă – toate acestea atrage turiști și iubitorii de dragoste tropicală, gata să plătească pentru confort.

Natura în Maldive este protejată de urbanizare: este una dintre cele mai dispersate țări, din punct de vedere geografic, precum și cel mai mic stat din Asia, atât din punct de vedere al mărimii, cât și al numărului de locuitori. Vacanțe în Maldive sunt în concordanță cu broșurile publicitare, deși alegerea locației exacte, sau mai degrabă a insulei potrivite, este, de asemenea, importantă.

Caracteristica direcției: hotelurile mari din Maldive ocupă fiecare insulă în întregime, deci ar trebui să ții cont în același timp de factorii geografici (mărimea insulei, lungimea plajelor) și serviciile hoteliere, calitatea de cazare confirmată în recenzii.

Dacă vii pentru prima dată în Maldive, ar trebui să te uiti mai atent la Insula Kanifinolhu, care are o bandă largă și lungă de coastă. Insula Kudahithi are o dimensiune modestă, iar „formatul” coastei este complet diferit, de fapt, deținut de familii.  Fiecare bungalou are propria sa coastă mică de nisip, care este ideală pentru o singurătate, atât de apreciată de către cei recent căsătoriți. Pentru o vacanță sunt potrivite insulele mari, de exemplu – hotelul insular Sun Island Resort, ca parte a atolului Alif Daal.

Serviciul în Maldive

În timpul unei vacanțe într-un hotel din Maldive, serviciile suplimentare (cu plată) se înregistrează în contul numărului și poți plăti cu o zi înainte de plecare, în numerar sau cu cardul (se acceptă Visa, Master Card și Diners). Timpul de check-in este stabilit de hotel, de obicei de la ora 14:00, check-out – până la ora 12:00. Practic, serviciul din Maldive corespunde nivelului de hoteluri de 4-5 stele, conform clasificării europene.

Nivelul ridicat de servicii se extinde la restaurantele insulare, unde se servesc mâncăruri locale și europene. Trebuie să știi că toate costurile includ 10% din costul serviciului, deoarece orice alte sfaturi suplimentare, în Maldive nu sunt obligatorii și nici gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *