Make-up de primăvară-vară 2019 – Paris Fashion Week

Săgeți artistice. Săgețile, sub formă de hieroglife, rotunjite și, invers, artiștic grafice, pot fi experimentate în make-up 2019. Cu cât este mai originală săgeata, cu atât mai interesantă. De exemplu, directorul de creație al Dior a creat sageata-Hieroglifă care împodobea templele. Cea mai frumoasă idee fantezistă a fost prezentată de Pat McGrath care a prezentat pentru Prada. Ea a completat imaginile cu gene expresive în stilul lui Twiggy, cu ajutorul unui creion maro deschis, pictând pe pleoapa în mișcare, umbra genelor. Versace, a atras, de asemenea, atenția cu umbre de săgeți largi în verde metalic.

Make-up perlă.Umbrele blânde de perle continuă tendința spre colțurile strălucitoare ale ochilor, care au avut loc în săptămânile de modă anterioare. În Paris, artiștii de make-up au folosit nuanțe de umbre de mătase pentru toate vârstele.

Inlay și aplicații. Una dintre cele mai strălucite imagini de frumusețe ale întregii săptămâni de modă, a fost prezentată de Pat McGrath pentru spectacolul Valentino. Și-a folosit tehnica de semnătură – aplicarea cristalelor. Pietrele multicolore au decorat buzele și pleoapele. Pe buzele modelelor din spectacolul Thom Browne au fost lipite bucăți de frunze de aur. Această folie este atât de subțire și fragilă încât se va menține chiar și pe balsamul obișnuit.

Imitație de bronz. Această tehnică a fost folosită de artiștii de make-up la Săptămâna modei din Milano, dar a făcut tranzițiile cu ajutorul unui bronzer mai moale. În Paris, imitația de bronzare a fost prezentată de Mark Carrascillo la spectacolul Thom Browne și Tom Pesho pentru Altuzarra. În prima versiune, pielea arată ca și cum ar fi fost arsă, iar pentru a crea un astfel de efect, s-a folosit roșu- roz. Modelele cu aspect Altuzarra sunt create cu ajutorul roșului portocaliu. În mod deosebit de convingător, această tehnică avantajează fetele cu pistrui.

Arta corporală. Ideile prezentate la emisiunile Off-White și Loewe nu sunt noi, dar arată proaspăt și neobișnuit. De exemplu, machiajul de urechi a fost demonstrat pentru prima dată de Cédric Charlier în 2012, apoi de Anthony Vaccarello în 2015 și de Louis Vuitton în 2016.

Pentru a fi la modă, ia în considerare imaginile de frumusețe concise de pe străzile capitalei franceze. Datorită simplității și versatilității sale, stilul nr. 1 la coafuri, este părul pieptănat umed pe spate. Dacă vorbim de idei de frumusețe din toate capitalele modei, atunci imaginile din Paris s-au dovedit a fi cele mai reținute. Natura și neglijența au predominat în stil, cu excepția elementelor mici împletite sau afrokos. În machiaj, accentele preferate sunt colțurile roșii, vizibile numai în colțurile exterioare ale ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *