Matritele de unghii – un trend ce nu se demodeaza!

In ultimii ani, cei care lucreaza in industria cosmetica si indeosebi in ingrijirea unghiilor, au transformat modelele pentru acestea intr-o adevarata arta! Unghiile realizate in mod profesionist, deosebite si unice, sunt din ce in ce mai apreciate si dorite, in randul femeilor.

Acest lucru a dus la crearea si vanzarea matritelor de unghii, care se pot folosi si in propria locuinta, daca doriti sa aveti modele pe unghii, ca la salon. Este o metoda ingenioasa pentru decorarea unghiilor si se poate folosi atat pe unghia naturala, cat si pe cele false ( din gel sau acryl ). Modelele de matrite pentru unghii sunt de ordinul miilor, asadar aveti de unde sa alegeti, fara grija ca veti vedea exact aceleasi model si pe unghiile altor femei!

Ce sunt de fapt, matritele de unghii?

Matritele de unghii sunt modele pentru decorarea unghiilor, create dintr-un metal pe care sunt realizate modelele propriu-zise, pe o portiune mica a acestuia.

Tipuri de matrite de unghii

Fiind atat de raspandite, matritele de unghii din comert sunt extrem de numeroase si difera in functie de:

– model – sunt mii de modele, in special online;

– culoare;

– dimensiune;

– pret;

– firma care le produce.

Puteti opta pentru achizitionarea si folosirea acestor matrite chiar acasa, insa, daca nu ati mai aplicat acest produs pe unghii, pana acum, trebuie sa stiti exact cum sa o faceti, pentru a obtine rezultatul dorit. Ceea ce ne conduce la urmatoarele informatii ale articolului, si anume, aplicarea acestora.

Cum se aplica in mod corect matritele de unghii?

Desi este destul de simplu sa aplicati matritele, sunt totusi cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati cu atentie, pentru un rezultat estetic si reusit. Daca ati optat pentru achizitionarea si aplicarea lor, acasa, atunci trebuie sa stiti ca setul, in general, este compus din 3 produse si anume: o stampila de unghii, o lama speciala care indeparteaza oja de pe matrita si, bineinteles, matrita cu modele. Iata ce anume trebuie sa faceti:

  • trebuie sa curatati foarte bine unghiile si sa le hidratati
  • indepartati apoi cuticulele ( daca este cazul );
  • acum, aplicati baza pe unghii, care ajuta la intarirea acestora si care mareste rezistenta manichiurii pe care o veti realiza;
  • apoi, aplicati oja pe intreaga unghie, dupa uscarea bazei;
  • dupa care, aplicati pe matrita de unghii, oja, pe modelul pe care l-ati ales si indepartati oja in plus, folosindu-va de lama din set;
  • acum, presati stampila peste model si lasati ca oja sa se imprime bine, pe stampila;
  • apoi, luati stampila si aplicati modelul ales, pe unghie;
  • daca doriti, puteti termina manichiura adaugand strasuri ori alte obiecte mici, decorative sau, daca preferati ceva mai simplu, aplicati doar un lac incolor, pentru un plus de stralucire.

Matritele de unghii, avand rol decorativ, pot da un aspect deosebit unghiilor si, de asemenea, puteti folosi chiar mai multe culori pe o singura unghie, pentru un rezultat extraordinar!

Aceste produse sunt si extrem de accesibile din punct de vedere financiar si se pot achizitiona de oriunde, indiferent de model. Sunt ideale atunci cand aveti un eveniment la care doriti sa va faceti remarcata. O manichiura ingrijita si frumoasa, este extrem de importanta si de apreciata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *