Modele containere – solutii atractive pentru cei care au nevoie de spatii rapide

Exista o cerere tot mai mare pentru containere modulare, iar acest lucru este de inteles avand in vedere cat sunt de practice si de rapid de procurat. Iata cele mai uzuale containere modulare in prezent.

Containere birou

Foarte multe firme opteaza pentru containere birou de amplasat pe diferite terenuri temporar, pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. De exemplu, acolo unde se construiesc ansambluri rezidentiale, se poate plasa un astfel de container birou pentru a oferi informatii tututor celor care ajung la locatie si au nevoie de detalii suplimentare. De asemenea, pe santiere sau in cadrul dezvoltarii unor proiecte mai ample, poate fi nevoie de containere birou pentru cei care lucreaza temporar la fata locului: ingineri, proiectanti, arhitecti, agenti de vanzari, receptioneri, contabili etc.

Aceste containere birou ofera un confort sporit angajatilor si vin dotate cu tot ce e nevoie in locatia respectiva. Se pot realiza pe diferite dimensiuni, in functie de necesitati si chiar exista posibilitatea de a lipi mai multe containere la un loc pentru a crea ansambluri lungi de containere. Din acest punct de vedere, containerele birou sunt extrem de flexibile si personalizabile pe situatia fiecarui client in parte. Se pot achizitiona monobloc sau modular.

Containere de locuit

Aceste case din containere (in general 2 sau 3 containere unite intre ele) au avantajul de a fi amplasate rapid la locatie. In plus, au toate dotarile esentiale necesare (electricitate, baie, zona de gatit si zona de dormit). Sunt foarte rezistente la ploi, furtuni si viscole, motiv pentru care au o durata de utilizare foarte lunga. Sunt confortabile si mult, mult mai ieftine comparativ cu casele construite in mod traditional din caramida si ciment. Sunt ideale pentru stiluri minimaliste, pentru case de vacanta, case in locatii rurale sau terenuri mai indepartate, pentru diferite proiecte dezvoltate intr-o anumita zona. Indiferent de anotimp, casele din containere modulare asigura un confort maxim.

Containere vestiar

Aceste tipuri de containere vin sa ofere un confort mai mare muncitorilor care lucreaza pe santiere, in constructii sau in diverse locatii unde se implementeaza anumite proiecte de anvergura. In realitate, pot avea o sumedenie de intrebuintari:

  • ateliere
  • santiere de lucru
  • terenuri sportive
  • spatii sportive
  • piscine si alte locatii de agrement.

Ele sunt conectate la containere sanitare si ofera toate facilitatile necesare utilizatorilor. Oferta de containere vestiare este una flexibila si puteti opta inclusiv pentru ansambluri mai mari, cu vestiare unite intre ele. Pretul unui container vestiar este in jur de 3000 de euro + TVA.

Containere sanitare

Aceste containere sanitare ofera acces utilizatorilor la wc-uri decente. Sunt dotate cu oglinzi, lavoar si baze si se conecteaza cu usurinta la apa si canalizare. Pot include chiar si dusuri, in functie de necesitatile clientului. Se pot utiliza in sistem mix wc-uri si dusuri, iar la nevoie se pot crea containere sanitare speciale pentru femei si barbati. Pe comanda, cei de la Containerul.ro va pot realiza containere sanitare cu diferite dimensiuni si dotari. Exista mai multe tipuri de dimensiuni standard din care puteti alege, dar in functie de preferinte, containerele sanitare se pot personaliza. Sunt foarte bine izolate cu panouri sandwich de 60 mm grosime minim si au stratificatie tabla- spuma poliuretanica – tabla. Prin urmare, ofera un transfer termic ideal si asigura un confort termic ridicat.

De unde pot comanda containere modulare?

Indiferent de tipul de container modular de care aveti nevoie, puteti gasi oferte atractive pe www.containerul.ro. Aceasta firma deserveste orice localitate din tara, containerele putand fi livrate in conditii avantajoase la locatia unde doriti sa le amplasati. Pentru cele mai bune preturi containere modulare, containere de locuit, containere birouri, spatii sanitare, pentru clorinare, pentru santiere,vestiare, dormitor, case din 2 sau 3 containere, vizitati www.containerul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *