Pompe submersibile fabricate in italia de calitate si productivitate inalta

Alegerea unei pompe pentru put este o problema foarte responsabila, pentru ca aceasta este elementul principal a sistemului de alimentare cu apa pentru casele de la tara si cabane sau case de vacanta. Astazi producatorii ofera pompe submersibile fabricate in Italia , din materiale de inox de cea mai inalta calitate. Pompele submersibile pentru puturi de mare adancime, pot fi:

  • Centrifuge
  • Vortex
  • Surub

Pompa submersibila Inox F.el.som

Pompa submersibila fabricata in Italia este una dintre cele mai bune optiuni. Echipamentul este caracterizat printr-o fiabilitate crescuta si te poate deservi fara defectiuni, mai mult de 20 de ani. Pompa submersibila fabricata in Italia are o carcasa din inox de inalta calitate. Pompele din aceasta serie sunt echipate cu un motor monofazat sau trifazat si pot opera pana la o adancime de 180 de metri, si, de asemenea, sunt capabile sa pompeze la temperaturi extreme.

Pompe submersibile productie Italia

Pompa submersibila fabricata in Italia are un aspect de calitate, fiind realizata din inox de inalta calitate rezistent la uzura, astfel incat, aceste modele sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru incarcari mari. In acelasi timp pretul lor ramane destul de accesibil. Pompele din aceasta serie sunt recomandate pentru pomparea apei curate sau a corpurilor lichide care contin nu mai mult de 150 g / m3 de nisip. Datorita eficientei ridicate si a fiabilitatii acestora, aceste pompe sunt utilizate in viata de zi cu zi, in industrie, pentru alimentarea automata a apei din puturi de adancime, impreuna cu unitatile de intretinere automata a presiunii, pentru irigarea gradinilor si gradinilor legumelor, pentru spalarea echipamentelor, pentru cresterea presiunii si in sistemele de siguranta impotriva incendiilor etc.

Pompa submersibila solida si compacta

Pompa submersibila din aceasta serie are un design nou, foarte solid si compact, usor de intretinut. Suporturile din otel inoxidabil AISI 304, obtinute prin procesul de turnare, asigura robustete si fiabilitate mare produsului. Noul rotor independent plutitor, patentat, garanteaza o sarcina axiala redusa pe motor. Noile materiale utilizate in constructie, sunt certificate pentru utilizare in apa potabila, si permit pompei sa functioneze chiar fara sa se deterioreze. Dimensiunile generale maxime, inclusiv capacul cablului, sunt de 98mm, iar directia de rotatie este privita in sensul acelor de ceasornic din carcasa superioara. Pentru a garanta functionarea, nivelul apei ar trebui sa fie cu cel putin un metru peste aspiratie. Pompa poate fi instalata si pe orizontala. Utilizarile pompei submersibile Italia sunt destinate apei curate si neagresive, in special, pentru alimentare cu apa potabila, sisteme de apa pentru ridicare sau pentru irigarea dusului, sistemelor de stingere a incendiilor etc.

Pompa submersibila fabricata in Italia pentru put de apa

Diferite echipamente de pompare sunt utilizate pentru a rezolva tot felul de probleme la instalarea sistemelor de alimentare cu apa, la drenarea camerelor inundate, la instalarea sistemelor de scurgere si de canalizare, precum si la udarea gradinii si la organizarea unui sistem de irigare. In acelasi timp, eficienta, durabilitatea si functionarea echipamentului depind de calitatea acestuia si, prin urmare, de fiabilitatea producatorului. Pompele submersibile fabricate in italia s-au dovedit a fi unele dintre cele mai bune. Domeniul de utilizare a echipamentelor este destul de extins. Pompele submersibile italiene ajuta la rezolvarea problemelor de productie si interne. Sunt potrivite pentru organizarea alimentarii cu apa neintrerupta pentru case de la tara, casute de vacanta si cabane si, de asemenea, pot fi utilizate pentru udarea gradinii si in sistemele de irigatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *