Spania – divertisment și atracții turistice

Spania  veselă așteaptă turiștii spre plajele din Marea Mediterană, stațiunile de schi și vacanțele de iarnă din Tenerife. Divertisment și atracții de la Madrid la Canar, de la Dali la Gaudi, de la Real la Barca.

Spania este o țară diversă și multilaterală, chiar și oficial, care este împărțită în regiuni autonome. Catalonia , care timp de mulți ani nu și-a pierdut speranța de a se separa de țară, este renumită pentru capitala sa, Barcelona, cu plajele sale urbane și arhitectura lui Gaudi.

Regiunea sudică – Andaluzia  – este considerată cea mai „spaniolă” din Spania. Aici poți vedea luptele cu tauri în Catalonia, flamenco și orașele originale spaniole cu o istorie: Sevilla, Granada și locul de naștere al lui Antonio Banderas – Malaga.

Valencia este renumită pentru cele mai largi plaje de nisip din țară, precum și paella autentică. În Țara Bascilor, ar trebui să vizitezi cu siguranță Bilbao cu muzeele și restaurantele sale, surf pe plaja San Sebastián și orașele mici de pe coastă, în care turiștii rareori ajung.

Viața de noapte preferată în Spania este, desigur, Ibiza, unde viața este în plină desfășurare pe tot parcursul zilei. De la mijlocul secolului trecut, imaginea celei mai moderne insule de tineret, nu numai în Spania, ci în întreaga lume, i-a fost încredințată. Aici, joacă cei mai buni jucători ai lumii. În plus, mulți dintre ei și-au câștigat faima în Ibiza. În cluburile locale poți întâlni nu numai tineri din întreaga lume, ci și vedetele bogate și celebre, care preferă cluburile Privilege, Space și Amnesia, precum și cele mai populare discoteci europene Pacha, Paradis și altele.

În Spania continentală există mai multe locuri pentru petreceri: Lloret de Mar pe Costa Brava, cu numeroase baruri, discoteci, cluburi de noapte, cazinouri, programe de dans și spectacole cu laser, precum și parcul popular Water World. Se estimează că suprafața totală a podelelor de dans ale stațiunii ajunge la 5 mii de metri pătrați. O varietate de sărbători și festivaluri sunt organizate aici pe tot parcursul anului.

Salou este recunoscut nu numai ca un centru comercial și gastronomic al stațiunii, ci și un loc excelent pentru a petrece o viață de noapte intensă în numeroase discoteci, săli de dans, cafenele și baruri cu muzică. În plus, nu este departe celebrul ” Port Aventura „, care este al doilea mare parc de distracții din Europa .

Playa de Aro este renumit nu numai pentru „steagul albastru”, ca dovadă a purității ecologice a țărmului, dar și pentru o gamă largă de divertisment și zgomote de noapte, pentru iubitorii de vacanțe active și distractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *