Thailanda – o țară uimitoare

Ce este în Thailanda? – o întrebare retorică. Fără exagerare – totul: plaje curate pe insule și frenezie în discoteci, temple antice și o lume uimitoare subacvatică.

O experiență turistică puternică și o reputație bine meritată a celor mai populare destinații din Asia de Sud-Est. Aproape tot ceea ce se poate face sau se arată turistilor pentru bani, se face și se arată în Thailanda. Pe de o parte, este convenabil și frumos: țara oferă o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber cu beneficii și plăcere, de la excursii sexuale și frenezie non-stop în baruri locale și discoteci, la scufundări pe insule și  iluminare în templele antice. Pe de altă parte, Thailanda, unde tot turistul a fost pus pe un flux și pe o bază comercială solidă cu mult timp în urmă, nu poate fi numit exotică. Cu toate acestea, în ciuda masei evidente și a deschiderii, exoticul din Thailanda este încă acolo. Însă,pPur și simplu, nu este întotdeauna disponibil pentru vizitatorii pe voucher.

Tailanda, cu multe aspecte se adaptează la gusturile și așteptările tuturor: unii vor găsi o vacanță liniștită aici, înconjurată de peisaje uluitoare, alții se vor bucura de cumpărături de primă clasă, iar altcineva va încerca toate divertismentele locale. Principalul lucru, este să nu faci  greșeala de a confunda Thailanda, cu un loc de vacanță liniștit.

Stațiunile din Thailanda au fost de multă vreme, unele dintre cele mai populare destinații de vacanță printre turiștii de toate naționalitățile. Chiar și cei care nu au vizitat încă această țară asiatică, își pot îndrepta cu ușurință mințile către o insulă tropicală, cu nisip alb, palmieri, tratamente spa sau opusul complet – plin de zgomot și viată de noapte, plină de aromă thailandeză și tot felul de divertisment.

Dacă adaugi la aceste peisaje uimitoare, care abundă în numeroase parcuri naționale, obiective istorice și, mai presus de toate, frumoase temple budiste, diverse rezervații cu specii rare de animale sau recife de corali și ferme minunate, crocodili captivi, șerpi și alte reptile, va deveni limpede de ce aici poți găsi un loc pentru fiecare gust.

Golful Thailandei

Cha Am și Hua Hin  sunt două zone de stațiune, gata să mulțumească pe toată lumea care vrea să abuzeze de plaje lungi sub razele soarelui fierbinte. Hua Hin este una dintre cele mai vechi stațiuni din Thailanda, aleasă de familia regală. Se află aici reședința de vară a domnitorului regatului. Acesta este Palatul Klai Kangwon, construit în lemn de tec spaniol, la mijlocul secolului al XX-lea. Aici găsești o varietate de hoteluri, pensiuni, mini-hoteluri, complexe spa, magazine și un număr impresionant de baruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *