Top 5 motive sa angajezi o firma de curatenie Cluj

Colaborarea cu o firma de curatenie profesionala in Cluj va poate aduce o multime de avantaje. Exista o serie de motive pentru care se merita sa angajati niste profesionisti si sa externalizati serviciile de curatenie, in loc sa angajati personal de serviciu cu norma intreaga.

1. Angajeaza o firma de curatenie Cluj pentru ca ei sunt profesionisti

Cei care lucreaza la firma de curatenie Cluj sunt specialisti in curatenie si instruiti in mod adecvat pentru a curata, pentru a indeparta praful si pentru a igieniza spatiile de birouri. Sa ai birouri curate in companie inseamna mai mult decat o buna organizare. Profesionistii in curatenie cunosc modalitatea prin care poti oferi stralucire si prospetime spatiilor de munca. Folosesc echipamente profesionale, tehnici eficiente si stiu exact ceea ce fac.

2. Firma de curatenie Cluj vine cu propriul necesar de lucru

Poate ca nu aveti in companie suficient dezinfectant de camera sau detergent pentru toaleta sau poate ca acestea nu sunt cele mai eficiente pentru curatare. Pentru o curatenie in profunzime in spatiile industriale si comerciale, precum si in birouri este nevoie de consumabilele potrivite, iar firma de cleaning isi va aduce propriul necesar de lucru.

3. Timpul inseamna bani

Daca angajatii pierd timp curatandu-si propriile birouri sau daca pierdeti vremea delegand sarcinile de curatare personalului, nu faceti decat sa risipiti timp, bani si productivitate. De asemenea, moralul de lucru al angajatilor se va reduce substantial. Personalul companiei nu vrea sa aiba sarcini adiacente de curatare, ci isi doreste sa indeplineasca taskurile pentru care a fost angajat. Lasati oamenii din companie sa faca ceea ce stiu mai bine, iar curatenia delegati-o profesionistilor.

4. Cand spatiile de lucru din companie sunt curate, exista riscuri mai mici ca angajatii sa se imbolnaveasca

O curatenie profesionista la locul de munca inseamna reducerea microbilor. Astfel, riscurile ca angajatii sa se imbolnaveasca vor fi mult mai mici. In conditiile COVID-19, curatenia si dezinfectarea corespunzatoare trebuie sa faca parte din rutina oricarei companii responsabile. Daca personalul se imbolnaveste, automat productivitatea va avea de suferit. Un mediu curat si sanatos inseamna angajati fericiti si pregatiti pentru a oferi ceea ce au mai bun.

5. Veti aprecia si mai mult spatiul din companie (spatiul comercial, spatiul industrial, cladirea de birouri)

Cand lucreaza intr-un mediu curat si organizat, angajatii devin mai productivi si se pot concentra asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.

Stiti ca 85% din clienti nu se vor mai intoarce niciodata la dumneavoastra daca baia este murdara? Nu lasati ca acest lucru sa se intample.

Unde gasesti o firma de curatenie Cluj de incredere?

Alegeti Novoclass pentru igienizarea spatilor de lucru. Cu o echipa excelenta care face curatenie luna, veti putea sa cresteti productivitatea echipei, nivelul de confort, sa economisiti timp si bani. Peste 65 de contacte juridice se afla deja in portofoliul Novoclass si se declara extrem de multumiti de colaborare.

Ce servicii de curatenie ofera Novoclass?

  • curatenie in birouri si spatii comerciale
  • curateie dupa constructor
  • curatenie generala
  • curatenie industriala
  • curatenie de intretinere
  • alpinism utilitar
  • intretinere spatii verzi

Serviciile de curatenie sunt vaste si pot acoperi tot necesarul de care aveti nevoie. Alegeti sa lucrati cu profesionisti in curatenie si mizeria nu va mai deveni niciodata o problema de care sa va ingrijorati. Asigurati un spatiu de lucru curat, sanatos, sigur si organizat pentru angajati si clientii care va trec pragul. Astfel, veti putea lasa de fiecare data o impresie excelenta – angajatii vor fi motivati si multumiti de mediul curat in care lucreaza, iar clientii isi vor forma o imagine de calitate asupra companiei dumneavoastra, asupra serviciilor si produselor pe care le oferiti.

Contactati acum firma de curatenie Cluj si externalizati serviciile de curatenie si intretinere spatii comerciale, birouri, spatii industriale, spatii verzi etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *