Xiaomi Mi 8 Pro – emblematice aproape transparente

IT

La trei luni după premiera lui Xiaomi Mi 8, producătorul a mulțumit tuturor fanilor la lansarea unei versiuni actualizate a dispozitivului cu prefixul „pro”. Mi 8 Pro s-a schimbat mult în aparență – gadgetul are un spate transparent spectaculoas, în care sunt ascunse multe surprize pentru fanii mărcii. Senzorul de amprente al noului ecran,  utilizează acum tehnologia de procesare 3D, iar volumul de memorie RAM a crescut la 8 GB.

Primul lucru care îți atrage ochiul este carcasa transparentă, în spatele căreia poți vedea întreagul sistem al unui smartphone: un procesor, o baterie, chips-uri, senzori etc. Există componente reale sub sticlă, dar,  carcasa este de fapt o imitație a sistemului telefonului. Arată destul de spectaculos, și dacă nu știi, poți să crezi cu ușurință trucul Xiaomi.

Carcasa este încadrată de un cadru metalic lucios pentru a se potrivi cu culoarea panoului din spate. Toate butoanele de comandă (volum și putere) sunt plasate pe partea dreaptă, pentru a fi convenabile de utilizat, în special pentru persoanele care folosesc mâna dreaptă, deoarece degetul se sprijină imediat pe chei. O altă inovație – culoarea anumitor elemente ale corpului. Butonul de alimentare, conectorul USB-C și încadrarea matricelor camere,i sunt acum roșii, arătând armonios fără să te doară ochii.

Sticla de pe spate colectează amprentele digitale, așa că ar trebui să protejezi dispozitivul cu o husă. Xiaomi a pus o carcasă transparentă de silicon – evident, astfel încât să nu acopere toată frumusețea panoului din spate. Indiferent cât de tare ar putea suna – modelul se potrivește confortabil în mână și nu se rotește pe masă.

Restul lui Mi 8 Pro nu este foarte diferit de modelul mai mic. Afișaj AMOLED de 6,2 inchi cu rezoluție Full HD + (2248 × 1080 pixeli) și suport pentru HDR10. Obiectul gadget nu este fără cadre, însă acestea sunt destul de reduse.

Care este performanța unui smartphone Snapdragon 845 cu 8 GB de memorie RAM? Evident, înaltă. Anuntul de referință sintetic AnTuTu, confirmă acest lucru – gadgetul a marcat peste 288.000 de puncte în teste. Modelul anterior  a fost echipat cu 6 GB de memorie RAM. Cine are nevoie de încă două unități de memorie, nu este complet clar, dar poate că aceasta este un fel de rezervă pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *