Zvonuri despre Samsung Galaxy S10 si S10 Plus

Samsung domina piata din Romania pe segmentul telefoanelor mobile, de la J1 la NOTE 9. Zeci de modele isi fac aparitia an de an, insa cel mai controversat va ramane seria S, in momentul de fata cu Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, doua telefoane care imbina tehnologia de ultima ora cu designul superb pe care il pun la dispozitie clientilor prin aceste doua modele.

Huawei, Xiaomi şi Lenovo deja se lauda cu smartphone-uri ce au ecran fara decupaj, asa ca asteptam si de la noul S10 si S10 Plus sa vina cu un ecaran 100% fara decupaj, un ecran complet care va fi foarte apreciat de utilizatorii Samsung si ai seriei S.

Ce zvonuri se mai aud despre Samsung Galaxy S10 si S10 Plus

Conform gsmarena.com sunt cateva mici secrete despre noile telefoane ale seriei S de la Samsung:

  • Este posibil sa aiba prima camera dual selfie de pe un telefon Samsung. Zvonurile pretind doua camere de 12 MP. Deci vom putea face selfi-uri la o calitate mult mai buna si sa fiu sincer chiar m-as bucura pentru acest upgrade.
  • Galaxy S10 (codificat Beyond 0 ) va avea un ecran Super AMOLED de 5,8 inch (ne-curbat) si un scaner de amprente montat lateral. Acum nu prea inteleg eu cu scanner-ul acela montat lateral, parca imi este incomod pentru moment. De exemplu pe Mate 20 PRO scanner-ul este sub ecranul telefonului, o inovatie care m-as bucura sa apara si pe telefoanele Samsung.
  • Galaxy S10 + va avea o viteza de 2 ori mai mare fata de S10 si un dislay  AMOLED curbat de 6,44 inch, sub acest display vom avea un scanner de amprente. Desi zvonurile relateaza faptul ca pe S10 avem scanner in lateral, iar pe S10+ scanner-ul va fi sub ecran. Ramane de vazut ce vor face Coreenii de la Samsung.
  • In premiera, gama S va primi trei dimensiuni diferite ale ecranului si una din ele va avea un raport de aspect 19: 9 și rezoluție 1440 x 3040.
  • Potrivit sefului companiei de telefonie mobile Samsung, DJ Koh, Samsung Galaxy S10 va avea unele modificări de design „foarte semnificative ” și va veni in culori uimitoare. Asteptam acest design uimitor si culorile minunate.

Telefoanele se vor lansa la MWC Barcelona 2019 (2019 – 1 mar. 2019), eveniment dedicat tehnologiei.

Samsung Galaxy S10 are potențialul de a fi cel mai interesant telefon al anului 2019, insa totul tine de producator. Asteptam inovatiile, asteptam sa vedem ceva nou si nu sa se mai copieze alte telefoane.

De specificatii suntem satui pana peste cap, oare o sa avem ceva frumos in 2019 ? Voi ce credeti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *