Bill Gates va instrui jumătate de miliard de militari americani în realitatea augmentată

Bill Gates Corporation Microsoft a câștigat un contract în valoare de 479,2 milioane de dolari, conform căruia se angajează să furnizeze forțelor armate americane, prototipuri de sisteme de realitate augmentate pentru formarea militară, a transmis Reuters. După cum s-a spus în cadrul Pentagonului, corporația va furniza armatei americane 100 de mii de căști holografice, ceea ce vor permite efectuarea detaliată a acțiunilor în timpul operațiunilor speciale complexe pe teritoriul inamicului. Sistemele de realitate augmentate vor fi utilizate, în special, în pregătirea operatorilor de vehicule fără pilot și a forțelor speciale.

Anterior a fost raportat că Bill Gates a introdus toaleta viitorului în China.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a prezentat, la expoziția din China, o toaletă futuristă care funcționează fără apă.  Toaleta a fost creată cu fonduri de la fundația caritabilă Gates, aproximativ 200 milioane de dolari fiind cheltuite pentru dezvoltarea ei. După cum s-a menționat, dispozitivul procesează deșeurile naturale ale organismului în îngrășăminte chimice.

Anterior a fost raportat că Bill Gates a permis introducerea unei taxe pe roboți.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a spus că în viitor vor fi impuse taxe speciale pentru roboți. Potrivit lui, această taxă pe roboți va fi impusă pentru a permite oamenilor să-și salveze locurile de muncă. El a adăugat, de asemenea, că automatizarea poate duce la retragerea pe scară largă a oamenilor, de la locurile lor de muncă. Gates a subliniat alarmant necesitatea de a preveni acest lucru.

Anterior a fost raportat că Bill Gates a vorbit despre atitudinea față de președintele american Donald Trump.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, într-un interviu exclusiv cu ziarul britanic The Guardian, a spus despre  președintele american Donald Trump, că este un om de opinii ample în materie de politică. În interviul său cu Trump, Gates îl numește „un bărbat căruia îi pasă de alți oameni”. De asemenea, miliardarul crede că liderul american este deschis ideilor noi „mai ales dacă face lucrurile altfel decât înainte”.

Potrivit lui Gates, Trump a preluat poziția secretarului american al apărării, James Mattis, care a subliniat importanța ”puterii moi”. ”Și acum”, a adăugat Gates, ”Trump poate fi convins de modul în care Washingtonul oferă asistență puterilor străine. În special, conform raportului privind atingerea obiectivelor ONU în domeniul dezvoltării durabile, populația crește rapid în zonele mai sărace”. Potrivit lui Gates, astfel de tendințe în Africa, pot fi un ”avantaj” dacă lumea începe să investească în tineretul continentului. Fondatorul Microsoft și miliardarul Bill gates, consideră că Occidentul nu trebuie să ignore continentul african, deoarece stabilitatea acestei regiuni este ”de mare importanță pentru întreaga lume”, a declarat el pentru The Guardian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *