Quentin Tarantino s-a căsătorit în cele din urmă

Quentin Tarantino este în cele din urmă căsătorit: regizorul de 55 de ani, care nu a fost niciodată căsătorit, și-a legat viața cu cantareata de 35 de ani Daniella Peak din Israel. Anterior, regizorul a spus că nu s-a căsătorit, pentru că întreaga sa viață este dedicată cinematografiei. Cu toate acestea, în 2019, va fi lansat al zecelea film, care, potrivit afirmației directorului, ar trebui să fie ultimul din cariera sa. Ceremonia a avut loc într-o casă privată din Los Angeles, miercuri seara, în prezența câtorva oaspeți – potrivit surselor La nuntă au fost aproximativ 20 de persoane, printre care actorii Harvey Keitel și Tim Roth și marele actor de cinema Eli Roth, care poate fi văzut în filmul lui Quentin Tarantino, Inglorious Basterds. Surse ale publicației au mai spus că ceremonia nu a durat mai mult de o oră.

Cu toate acestea, totul a fost așa cum ar trebui să fie: mireasa – cu un buchet de trandafiri roșii într-o rochie albă și bandă de susținere cu diamante, mirele – într-o pantaloni negri și o cravată neagră. Mirii s-au comportat așa cum cum trebuia – ca doi îndrăgostiți. Quentin și Daniella s-au ținut de mână și s-au sărutat oriunde mergeau. În cele din urmă, au mers la o cină de gală în Beverly Hills.

Publicul a aflat despre planurile cuplului de a se căsători din instagramul lui Daniella: „Vă mulțumesc tuturor pentru iubirea voastră. Suntem încântați și fericiți să sărbătorim luna de miere în Israel „, a scris cantăreața. – Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre. Ne simțim binecuvântați. ” Nunta a fost sărbătorită în prezența unor oaspeți celebri – actori care au jucat în filmele lui Tarantino, dintre care Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Uma Thurman, Harvey Keitel și Dien Kruger. Soții Weinstein au organizat petrecerea cu câteva luni înainte ca Harvey Weinsten, a cărui companie de producție a produs scenariile lui Tarantino, să fie acuzat de hărțuire sexuală. Ca urmare a acestui lucru,  soția sa, Georgina Chapman , a depus o cerere de divorț.

Americanul Quentin Tarantino și israeliana Danielle Peak s-au întâlnit în 2009 în Israel, unde regizorul a venit să-și prezinte filmul „Inglorious Bastards” la Festivalul de Film de la Ierusalim. În 2015, după ce Tarantino s-a despărțit de prietena sa, designerul de costume Courtney Hoffman, Peak a avut șansa să-l cucerească pe regizor.

Quentin Tarantino, care nu fusese niciodată căsătorit, și-a explicat atitudinea față de căsătorie într-un interviu cu revista GQ: „Când lucrez la o peliculă, nu mai fac altceva. Totul se învârte în jurul filmului. Nu am soție. Nu am copii. Nimic nu mă poate opri. ”

Regizorul, însă, a făcut o paranteză, că acest lucru nu înseamnă că nu se va căsători niciodată. „Nu spun că nu mă voi căsători niciodată și nu voi avea copii sub 60 de ani. Dar până acum am făcut alegerea de a fi singur. E timpul meu. E timpul să fac filme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *