Richard Gere profund legat de cultura rusă și de budism

Binecunoscutul actor american Richard Gere a menționat că este profund legat de cultura rusă. În anii ’90, el a îndrăgit literatura rusă, inclusiv lucrările scriitorului și dramaturgului Anton Cehov. Gere s-a plâns, că în patria sa acum „totul duce la spațiul virtual, la internet”. El s-a bucurat că în Moscova încă mai există librării, deoarece în SUA toate cărțile sunt comandate prin Internet. În plus, steaua „Pretty Woman” și-a clarificat atitudinea față de creativitate. Potrivit actorului, ”important este,  să faci lucruri cu intenții bune, cu gânduri pure și apoi să fii condamnat cu succes”.

„Este lipsit de sens să simți cum cel mai important, cel mai puternic, îți impiedică dezvoltarea. Vă rugăm să rețineți că suntem toți în aceeași barcă și ar trebui să avem grijă unul de altul „, a spus Gere. Referindu-se la planurile pentru viitor, actorul de la Hollywood a spus că, în momentul de față, caută un investitor: „Există mai multe scenarii, dar până acum nu am reușit să găsesc finanțare, încă mai caut”.De asemenea, el a vorbit despre cum a obținut succesul în film.

„N-am avut un singur proiect de lumină”, ​​a recunoscut actorul. – „Pretty Woman“ pare de film ușor, dar în spatele lui există o mulțime de muncă „.Gere a adăugat că are nevoie de inspirație înainte de a începe orice proiect. „Trebuie să simt că mă inspiră”, a explicat artistul. „Odată am spus că fiecare proiect mă sperie, și nu ar trebui să mă simt nesigur”.

De mai mulți ani, Gere este un urmaș al budismului. În timpul unei vizite la Nepal, el s-a întâlnit cu Dalai Lama, care de atunci a fost mentorul său. Actorul participă la programe de conservare a culturii tibetane și ajută la construirea mănăstirilor din sudul Indiei. Actorul în vârstă de 69 de ani Richard Gere,  a câștigătorul Premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor în filmul „Chicago”. Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat, se numără – „Pretty Woman” , „Hachiko: Cel mai loial prieten” , „în New York City Toamna” , „Pretty Woman 2: Runaway Bride”, „American Gigolo”, „Primal Fear”, „Zilele cerului” și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *