Blade Inductrix combină mini drone și hovercraft

În urmă cu trei ani, s-a născut o dronă  hidrofil cu parapet minidrone. Se compune din două părți – barca în sine și un quadrocopter detașabil, care, fiind într-o poziție verticală, asigură mișcarea barcii cu elicele sale.

Atunci când utilizatorii doresc să se transporte în aer, componenta copterului Switch poate fi efectuată ca oricare altă mini-dronă. Este pilotat de la distanță printr-un controler dual-joystick de 2,4 GHz, plus un modul Safe Angle, care păstrează aeronava stabilă și la nivel, atunci când acele joystick-uri sunt eliberate. O încărcare a bateriei cu litiu-polimer ar trebui să țină timp de șase-opt minute de zbor.

Pentru a transforma comutatorul într-un hovercraft, cele două motoare din spate sunt recuperate (acestea rămân conectate la drona principală), apoi totul se lovește de  baza hovercraft-ului expandat din polipropilenă. Elementele din față sunt îndreptate cu fața în jos pentru a oferi o pernă de aer, în timp ce pupilele din spate se întorc înapoi pentru împingere.

Entuziaștii au apărut, deja, făcând deja versiuni ale unei astfel de configurații prin ruperea originală a dronei Inductrix, astfel încât Horizon Hobby a decis să facă procesul oficial (și reversibil) cu acest ultim model.

Odată ce switch-ul a fost pus în configurația sa de tip hovercraft, utilizatorul comută controlerul în modul hovercraft. Acestea pot alege apoi să piloteze vehiculul utilizând o opțiune de bază cu un singur joystick sau pot merge cu joystick-uri duale pentru manevre mai avansate.

Împreună cu posibilitatea de a călători pe diverse suprafețe, cum ar fi mocheta, asfalt etc., ambarcațiunea poate merge și deasupra apei, electronicele sale fiind rezistente la stropiri. Poate fi adăugată o cameră opțională FPV (vizualizare pentru prima persoană) pentru a oferi utilizatorilor sentimentul că sunt la bord.

Drona este deja disponibilă pentru pre-comenzi la un preț de 80 de dolari. Ar trebui să fie în magazine din decembrie, cu un preț de 90 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *