Cel mai important accesoriu pentru barbatii cu barba – pieptanul pentru barba!

In ultimii cativa ani, barbile mai scurte, medii sau lungi au devenit un „ must-have ” al barbatilor din intreaga lume! Numeroase tipuri de barbi, incepand de la forma, pana la culoare si alte caracteristici, sunt, in zilele noastre, ca o carte de vizita a barbatilor care le poarta. Insa la fel de important este si modul in care sunt ingrijite, tunse si pieptanate, astfel incat sa nu aiba aspect neingrijit sau nesanatos.

Dupa cerintele si nevoile barbatilor cu barba, au aparut, in mod inevitabil, si numeroase ustensile care ajuta la pieptanarea, tunderea sau prinderea parului facial. Unul dintre cele mai renumite, apreciate si folosite produse din categoria celor pentru barba, este fara dar si poate, pieptanul. Acesta din urma poate fi achizitionat in special online si vine intr-o gama variata de modele, dupa nevoile si preferintele oricarui client.

Tipuri de piepteni de barba

Fiind un produs atat de comun ca si periile normale pentru par, nu este de mirare ca pieptenii de barba sunt destul de diferiti, pentru a multumi pe oricine. Acestia se diferentiaza prin:

– model;

– materialul din care sunt realizati;

– firma producatoare;

– marime;

– sau culoare.

Pieptanul metalic

Unul dintre cei mai buni piepteni pentru barba, este cel metalic. Acest material este foarte rezistent, nu se rupe usor si poate descalci chiar si cele mai incurcate si dezordonate barbi. Totodata, este un bun ajutor in momentul in care doriti sa dati forma barbii, sa o tundeti sau sa o nivelati, pentru a otine un aspect simetric reusit.

Practic, pieptanul metalic pentru contur, are rol de a contura cat mai exact barba iar sablonul il ajuta pe utilizator, sa o tunda si sa o niveleze rapid si simplu. Faptul ca ofera o conturare reusita a barbii, reprezinta unul dintre cele mai importante beneficii ale unui astfel de pieptan iar un mare plus il reprezinta si utilizarea lui, posibila pe diferite zone sensibile, acolo unde creste barba, precum:

– linia maxilarului;

– linia obrajilor;

– linia ciocului;

– ori linia gatului.

Beneficiile utilizarii unui pieptan de barba

Datorita formei – de sablon, as cum am mentionat mai sus, pieptanul pentru barba poate fi utilizat cu usurinta si eficient pe zonele enumerate in randurile anterioare, oferind un aspect ingrijit si placut, barbii. Totodata, poate fi folosit in combinatie cu: foarfeca, aparatul de tuns sau cel de ras.

Acum nu mai trebuie sa faceti vizite periodice la salon si sa dati bani destui pe ceva ce puteti face personal, acasa! Puteti achizitiona un pieptan pentru barba pentru numai cateva zeci de lei si il veti folosi dupa cum doriti, ori de cate ori este nevoie, chiar si ani de zile, daca il pastrati si il depozitati in conditii optime. Va puteti schimba singuri forma barbii, prin utilizarea usoara a pieptanului!

Un alt plus al utilizarii pieptanului de barba, il repezinta dimensiunea. Acest produs este potrivit ca marime, nici prea mic, ca sa-l pierdeti din mana, insa nici prea mare, ca sa nu-l puteti manevra cu usurinta. Are un design potrivit, tocmai pentru a veni in intampinarea tuturor preferintelor si nevoilor voastre. Cu efort si costuri minime, puteti sa va aranjati singuri barba, dupa cum doriti, ca la salon, cu ajutorul de nadejde si eficient al pieptanului de barba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *